1  Uw wensen bespreken

Onder het genot van een kop koffie brengen we uw wensen in kaart. Gebruikt u uw mobiele bungalow als recreatiewoning, woonhuis, mobiel kantoor of als mantelzorgwoning? Voor hoeveel personen? Welke locatie hebt u op het oog en hoe is de bereikbaarheid hiervan? Op basis van deze en andere vragen bespreken we uw plannen in relatie tot uw budget en bekijken samen met u welke mogelijkheden wij kunnen bieden..

3 Start productie

Kunt u zich vinden in het ontwerp? Dan starten wij met de daadwerkelijke bouw van uw bungalow. De productie duurt gemiddeld vier tot zeven weken, afhankelijk van de afmetingen en het afwerkingsniveau.

 5 Transport en plaatsing

Voor de plaatsing van uw mobiele bungalow zetten wij gespecialiseerd transport in, met een vaste chauffeur. Ook de grondvoorbereiding, plaatsing en afwerken nemen wij u graag uit handen. Ongeveer 2 dagen na plaatsing kunt u de mobiele bungalow bewonen. Indien wenselijk hangen wij de gordijnen al in uw woning.

Voorstel en ontwerp

Uw wensen vertalen wij naar een goed voorstel, compleet met een gedetailleerd ontwerp. Wij kunnen een globale prijsindicatie geven op basis van een reeds bestaande bouwopdracht. Wanneer u een tekening en offerte met bouwbestek volledig op maat wenst berekenen wij daar eenmalig € 453,75 incl. btw voor. Als u overgaat tot aanschaf van een bungalow zal dit bedrag vanzelfsprekend op de eerste aanbetaling in mindering worden gebracht.

 4 Bezichtiging

Wij kunnen ons voorstellen dat u de bouw van uw mobiele bungalow graag op de voet volgt. Kom daarom tijdens de bouw gerust eens een kijkje nemen in onze fabriek. Maakt u wel even een afspraak? Dan maken wij graag tijd voor u vrij..