Participatie-expertsDit doen wij door middel van een interactieve website waarbij betrokkenen en geinteresseerden actief kunnen deelnemen met wat er in de wijk speelt. Draagvlak en urgentie worden hierdoor op effectieve wijze opgehaald waarna uitvoering versneld kan worden.
Daarnaast hebben we veel kennis op gedaan in het veld over participatie waardoor we het gehele proces kunnen voorzien van begeleiding. Het creëren van content, onder de aandracht brengen van het participatieproject of een participatie-avond organiseren zijn hier een onderdeel van.

De participatie website die we aanbieden worden gebouwd in de software OpenStad. De software is continu in ontwikkeling en samen met u bedenken we graag de juiste toepassing.

Prijsindicatie voor een website. We bieden 3 mogelijkheden voor het aanmaken van een website. Vraag vrijblijvend een offerte aan door op een van de 3 blokken te klikken.


Thema's

Wij bieden 4 verschillende soorten participatie websites.

Voor meer informatie klik op een van de 4 thema's.Participatiepagina’sNajaar 2022


Brug 705

Team sportservice heeft in samenwerking met de gemeente de mogelijkheid gekregen om een mooie sportplek te ontwerpen onder brug 705. Omdat we sporten graag mogelijk willen maken voor iedereen, kan je door middel van deze website aangegeven welke sportattributen jij het liefst op deze locatie wilt hebben.Najaar 2022


Wadi landenbuurt

Gemeente Haarlem werkt aan een klimaatbestendige stad. Dit betekent dat er samen met bewoners gebouwd wordt aan een toekomstbestendige woonomgeving. Waar mogelijk worden oplossingen gemaakt om de gevolgen van klimaatverandering, zoals extreme neerslag in de wijk, beter op te vangen.Zomer 2022


De Oeverlanden

Het gebied rondom de strandjes bij de Oeverlanden wordt opgeknapt en hiervoor hebben we de mening van de bezoekers nodig! Als bezoeker weet je namelijk precies waar rekening mee moet worden gehouden bij het nieuwe ontwerpvoorstel.

Zomer 2022


BIJ-Burg

Op IJ-Burg kunnen mensen door middel van een website aangeven welke locatie geschikt is voor het planten van wilde bloemen. Deze wilde bloemen zorgen voor een aanwas van blije bijen.

Zomer 2022


Vogeldorp

Op deze pagina proberen we alle informatie te vergaren rondom water problematiek in Vogeldorp. Je kan op deze pagina aangeven waar je hinder ondervindt van water, een discussie starten over een water gerelateerd onderwerp en de rainproof oplossingen die je eventueel zelf zou kunnen toepassen doornemen.

Zomer 2022


Stadspark Osdorp

In een samenwerking tussen de gemeente Amsterdam en de gebruikers van stadspark Osdorp, wordt het park gerenoveerd. Er worden nieuwe elementen toegevoegd aan het park, sommige plekken worden uitgebreid en weer andere plekken worden opgeknapt.

Voorjaar 2022


Wilde Bloemen Blije Bijen

Er zijn veel plekken in stadsdeel Nieuw-West waar nu alleen nog gras groeit. Wil je meer wilde bloemen en blije bijen in Slotervaart? Je kunt nu zelf een plek aandragen die je graag vergroend ziet worden. Help mee en geef de bij de ruimte!

Voorjaar 2022


Tuin in je stoep

Op deze website kun je locaties aandragen in Geuzenveld buurt 7. Het doel is namelijk om op zo veel mogelijk plekken de betegelde stoep te vervangen met bloemen en planten.Voorjaar 2022


Perken met wilde planten in DASNS

Op 5 plekken in DASNS worden perken aangelegd met wilde planten om de buurt te vergroenen en meer blije bijen aan te trekken.

Zomer 2021


Wilde Bloemen

Op deze pagina zijn alle ingediende locaties voor wilde bloemen te zien. Wij hebben inmiddels alle locaties zorgvuldig bekeken en de daadwerkelijke plekken aangewezen. Halverwege de maand oktober in 2021 zijn wij begonnen met het aanleggen van de Wilde Bloemen!

Voorjaar 2023


Groen projecten Amsterdam

Om Amsterdam nog verder te vergroenen hebben we deze website online gegooid. Via deze website kunnen we elkaar inspireren, makkelijk met elkaar in contact komen, van elkaar leren en elkaar helpen met het uitvoeren van groen projecten. Deze website moet nog live gaan