Participatie

Buro Regen&Water biedt participatie-begeleiding aan voor bewonersgroepen en gemeenten. Dit doen wij doormiddel van een interactieve website waarbij betrokkenen en geinteresseerden actief kunnen deelnemen met wat er in de wijk speelt. Draagvlak en urgentie worden hierdoor op effectieve wijze opgehaald waarna uitvoering versneld kan worden.

Op de websites kunnen mensen:
▪️ Stemmen op een plan
▪️ Een plan aandragen
▪️ Locatie aandragen op de kaart
▪️ Stemmen op basis van een budget


Hier onder staan de huidige participatie websites live, neem gerust een kijkje.

Wilde Bloemen Blije Bijen

Er zijn veel plekken in stadsdeel Nieuw-West waar nu alleen nog gras groeit. Wil je meer wilde bloemen en blije bijen in Slotervaart? Je kunt nu zelf een plek aandragen die je graag vergroend ziet worden. Help mee en geef de bij de ruimte!

Perken met wilde planten in DASNS

Op 5 plekken in DASNS worden perken aangelegd met wilde planten om de buurt te vergroenen en meer blije bijen aan te trekken.

Tuin in je stoep

Op deze website kun je locaties aandragen in Geuzenveld buurt 7. Het doel is namelijk om op zo veel mogelijk plekken de betegelde stoep te vervangen met bloemen en planten.Wilde Bloemen

Op deze pagina zijn alle ingediende locaties voor wilde bloemen te zien. Wij hebben inmiddels alle locaties zorgvuldig bekeken en de daadwerkelijke plekken aangewezen. Halverwege de maand oktober in 2021 zijn wij begonnen met het aanleggen van de Wilde Bloemen!
Vogeldorp

Op deze pagina proberen we alle informatie te vergaren rondom water problematiek in Vogeldorp. Je kan op deze pagina aangeven waar je hinder ondervindt van water, een discussie starten over een water gerelateerd onderwerp en de rainproof oplossingen die je eventueel zelf zou kunnen toepassen doornemen.

Groen projecten Amsterdam

Om Amsterdam nog verder te vergroenen hebben we deze website online gegooid. Via deze website kunnen we elkaar inspireren, makkelijk met elkaar in contact komen, van elkaar leren en elkaar helpen met het uitvoeren van groen projecten. Deze website moet nog live gaan